Силвия Патрон

Кратка биография:

Моето име е Силвия Патрон и съм родена на 29 септември 1982 г. в Замошч (Полша). През училищните си години се занимавах горещо с теми от областта на културата и социалните въпроси. След това започнах следването си по политика в Университета на Мария Кюри – Склодовска в Люблин (Полша). Там завърших магистратура през юни 2006 година. Вече 3 години следвам доктурантура във Вестфелският Вилхелмс – Университет в Мюнстер. Също така съм работила като асистентка в извънболничната асоциация („Амбулантна служба“ – Мюнстер), където съм подпомагала независимостта на хората с увреждания.

Мотивация:

Проектът „Ние за нас в Европа“ ме кара да се потопя в един друг свят, в който всеки човек ще бъде оценен като важен член на общността, независимо от това какви са неговите възможности или граници, които така или иначе при всички хора се наблюдават по различен начин. Водещата идея за „Включване, а не интеграция“ предлага   възможността на  много организации да се ангажират със значими цели и да бъдат отворени за промени.

Надявам се, че ние заедно ще разработим красиви иновативни идеи. Така заедно и в същото време индивидуално ще се учим да бъдем  едно цяло.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: