Аксиния Алексиева

Привет и от мен!

Казвам се Аксиния Алексиева, на 23 години от град Видин. Завършила съм българска филология с педагогически профил в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград. Миналата година записах и специалност „Право“. Отскоро работя в социалната сфера като възпитател в Център за социална рехабилитация и интеграция – гр. Видин.

Основното, което ме мотивира да участвам в проекта, е идеята за приобщаването на хората с увреждания в обществения живот. Радвам се, че ще се запозная с много млади и амбициозни хора и с нетърпение очаквам срещата в Мюнстер.

Поздрави!

Advertisements

Един коментар to “Аксиния Алексиева”

 1. Anni Says:

  Здравей, Ася!
  Благодаря, че се представи! Много ще се радвам, ако до 7 дни представиш фондацията „Подкрепа за реализация“. От кога съществува тя? Кои са нейните цели? Кои са постигнатите конкретни успехи до момента? Кои са най-често срещаните трудности в практиката?
  Освен това те моля да се включиш в дискусията по повод двата репортажа, публикувани в блога от Борислав, и да изразиш своето мнение, имайки предвид опита ти във фондацията, как би могла да се подобри сутуацията на въпросните хора с увреждания. Как според теб би могъл отделният гражданин да допринесе за промяна на ситуацията? Биха ли могли организации като тази, в която работиш, да помогнат? Ако да, то как? Може би Емилия Йосифова също би желала да сподели своето мнение. Ще се радвам, ако се консултираш с нея.
  Благодаря предварително!
  Сърдечни поздрави:
  Ани


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: