Въпроси за интервюта по инициативата ни за сондиране на общественото мнение

Здравейте,

Това са въпросите за интервютата, които ще проведем сред хора в неравностойно положение; хора, имащи интензивен контакт с хора в неравностойно положение, както и с хора, които нямат такива контакти.
Тези интервюта са част от общата ни инициатива да направим сондаж на общественото мнение по въпросите за инклузия, активно участие, гражданско общество – темите на проекта „Ние за нас в Европа“.
За четящите тази публикация нека кажа, че на въпросите може да се отговори и в писмена форма, като се упоменат възраст, местоживеене, професия, семейно положение. Отговорите могат да бъдат анонимни, тоест без да посочвате име.

Въпросите можете да изтеглите оттук!!!

Поздрави!

Advertisements

9 Коментари to “Въпроси за интервюта по инициативата ни за сондиране на общественото мнение”

 1. sashokat Says:

  Здравейте,

  Интервютата събирам аз, за да имаме архив. Иначе всеки, който има готови интервюта, да ги пуска в блога като отделна публикация.

  Какво става с интервютата на Ивета и Дани?

  Подрави!

 2. Svetlana Says:

  Здравей Дани, здравей Сашо,

  исках да се включа по-рано в дискусията, но нямах възможност. Благодаря на Дани за прекрасното интервю, много ме развълнува!

  Исках освен това да помоля Дани и другите, които провеждат интервютата, да ги публикуват в отделни нови статии след като са готови с провеждането на даденото интервю, защото е необходимо от една страна да се съобщават всички новости по проекта в блога, а от друга страна е важно за обмена между двата блога тези интервюта да бъдат преведени (поне в основните си моменти). Допълнително можете да си направите архив и да ги събирате, или да постъпите с тях както решите за добре. Но е най-важното те да се публикуват възможно най-скоро след провеждането им в блога. Благодаря ви предварително!

  Сърдечни поздрави,
  Светлана

 3. daniart33 Says:

  И аз така си мислех, иначе има опастност да стане разхвърляно. За сега ще си ги събирам докато решим на кого ще се изпращат. Поздрави!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: