Ивайло Кънчев

Уважаеми дами и годпода,

казвам се Ивайло Кънчев и съм музикант и преподавател по ударни инструменти и активно учатствам в различни музикални и обществени проекти в град Мюнстер. Възпитаник съм на института по музикална педагогика към Вестфалския-Вилхелмски Университет в град Мюнстер, Северен- Рейн Вестфалия. Интересувам се от театър, модерна музика и музикална терапия и педагогика.

Създател съм на българското академично сдружение „Паисий“ през 2005 година в град Мюнстер и съм сегашен негов председател. От 2005 до 2008 година членувах и в представителната организация на чуждестранните студенти към университета в град Мюнстер, като в периода януари 2007/08 бях член и на управителния съвет на организацията. В същия период представлявах официално и българското академично сдружение „Паисий“ в управителния съвет на асоциацията на българските студентски сдружения в Германия. От 2009 година членувам и в сдружението за „Eвропейско изграждане и развитие“.

Подкрепям инициативата за активно гражданско общество в Европа и храня интерес към темата „инклузия“. Моите задачи в рамките на проекта „Ние за нас в Европа“ се заключават в преводаческа дейност. Говоря български, немски, руски и английски език. Допълнителна информация за мен можете да намерите на интернет адрес: www.ivo-knivo.de

Благодаря Ви!

Advertisements
Публикувано в Ние за нас.... Leave a Comment »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: