Подробни резултати от проучването на тема „Инклузия (включване) и участие в проекти без финансово възмездие“

Уважаеми посетителки и посетители на блога,

В рамките на транснационалната младежка инициатива „Ние за нас в Европа” проведохме допитване на тема „Инклузия (включване) и участие в проекти без финансово възмездие. Анкетата беше попълнена от над 100 души в Германия и съответно в България, както и допълнително от около 70 души от Полша. Сърдечно благодарим за подкрепата!

Тук можете да прочетете подробните резултати от проучването (към резултатите>>>), като в следващите дни ще публикувам и писмено резюме на приликите и различията между трите страни.

Освен това искам да благодаря на участничките в инициативата, които ми предоставиха данните за оценката и графичното оформление на резултатите: на първо място на Силви, която преведе анкетата на полски и се погрижи да можем да проведем допитването в още една европейска страна. Също така и на Нана, която прехвърли хартиената анкета в електронен онлайн формат и по този начин ни спести голяма част от броенето на ръка. И на Табеа, Ася и Ивета, които раздадоха анкети на хартия и резюмираха резултатите от тях.

Освен това благодаря на моя компютър, който през последните месец и половина беше много послушен и не отказваше да работи (прекалено често) и по този начин ми улесни не особено лесната задача 🙂

Сърдечни поздрави,
Светлана

Към резултатите от анкетата>>>


Един коментар to “Подробни резултати от проучването на тема „Инклузия (включване) и участие в проекти без финансово възмездие“”


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: