Блог

Интересуват ли ви темите „Европа“ и „Социална дейност“?

В рамките на този блог имате възможността да изразите своите идеи и вълнения по теми катo:

  • Активно Европейско Гражданско Общество
  • Хората около нас в неравностойно положение
  • Изграждане и обогатяване на индивидуални и социални компетентности
  • Участие в решаването на социалните проблеми в Европа и т.н.

Искате ли да публикувате своята статия в дадена Категория? Или може би желаете да напишете Вашите коментари/отговори към познатите Ви тук публикации или страници? Вие решавате по какъв начин ще обмените опит с други интересни и ангажирани хора като Вас!

В този блог с радост приветстваме Вас и помощта Ви, която се надяваме да ни окажете за реализирането на младежкия международен проект „Ние за нас в Европа“! Можете да пишете по актуални теми, свързани с идеите за Европейско Самосъзнание и Европейско гражданско общество. Запознайте ни с актуални социални проблеми. Нека Вашите идеи и коментари да вдъхновят нашата работа по проекта!

Разбира се, можете да се включите директно по осъществяването на проекта, като се посветите на конкретните въпроси:

  • Финансиране
  • Нашите партньори
  • Методи, свързани с работата с млади хора
  • Организация по проекта

Нека не крием нашата личност, нека не оставаме анонимни! В рамките на този блог можем взаимно да се опознаем, като под категорията „Ние за нас…“ разкрием повече за себе си. По този начин можем да научим повече един за друг: с какво се занимаваме; какви са нашите интереси; каква е визията ни за проекта, както и личната ни мотивация да участваме! Ако желаете, можете да качите свое кратко видео, разказвайки за себе си!

Това може да бъде началото не само на осъществяването на общи цели, но и на красиви приятелства и незабравими моменти заедно!

Ще се радвам на Вашите идеи и коментари, защото с тях нашият блог ще се разшири и ще обогати всички нас!

_______________________________________________________________________________________________

За структурата на блога:

В рамките на този блог можете да прочетете повече за проекта „Ние за нас в Европа“, като посетите нашата информационна страница „Проект“. Допълнително можете да разберете смисъла на проекта стъпка по стъпка, като прочетете нашите статии. Нашата информационна страница „Съдържание“ ви информира за категориите в рамките на този блог. С кликване върху предпочитаната категория и след това  върху заглавието на статията, можете да прочетете съответната статия. Статиите, които са пряко свързани с темата „Блог“, се показват като отговор на тази страница, както можете да видите по-долу. Ако искате да се присъедините към този блог и се чудите как да го направите, моля посетете нашата информационна страница „Помощ“. Радвам се!

Към „Проект“>>>

Към „Преглед на публикациите“>>>

Към новите статии>>>

Към „Помощ“>>>

_______________________________________________________________________________________________

Благодарности:

Искрени благодарности на Г-жа Др. Тойбенер! С нейната подкрепа този блог сега е реалност! Той бе създаден в рамките на международния проект „She in Europe“.

Искам също така от сърце да благодаря на моите приятели за тяхната подкрепа!

_______________________________________________________________________________________________

Един коментар to “Блог”


Вашият коментар