Добре дошли!

През май 2010 г. транснационалната младежка инициатива „Ние за нас в Европа“ получи финансиране по програмата на ЕС „Младежта в действие“.
Ние, инициаторите/ките с и без увреждания от България и Германия, взехме участие в проекта по различен начин: онлайн-обмен в рамките на блог (europajugendbg.wordpress.com), организиране на обща среща през септември 2010 г. в Мюнстер (Вестфалия), участие в изработването на документален филм>>>, фотоизложба на тема „Активно гражданско участие като начин за постигане на инклузия (социално включване)“>>>, откриване и поддържане на първата интерактивна онлайн платформа за развитие на социални проекти http://weurope.mixxt.eu/, провеждане на (онлайн) проучване на тема „Инклузия (социално включване) и участие в проекти без финансово възмездие“.
Участниците от Германия организираха и последващи инициативи: „Взаимодействай с различните от теб!“ и „Нека всички заедно се забавляваме“, докато в България бе осъществена инициативата „Това е моят шанс“. В момента се развива проектът „Заедно да разгърнем Европа“. Прочетете повече за последващите инициативи на проекта „Ние за нас в Европа“>>>
Ако искате да научите повече за проекта „Ние за нас в Европа“, посетете информационните страници в навигационната лента горе: „Проект“, „За нас“, „Партньори“ и т.н. За развитието на следващата инициатива очаквйте нови статии в нашия блог. За да бъдете информирани за актуалните събития, имате възможност да се абонирате за нашия блог (в. полето за имейл-адрес вдясно). Ако имате въпроси, моля посетете страницата „Помощ“ (в горната навигационна лента) или се свържете с нас на следния адрес: europajugend @ gmail.com (Ани Велкова или Светлана Булман).

Публикувано в Нашият блог. Leave a Comment »

Вашият коментар